Ασφάλεια

Συστήματα Παρακολούθησης

 

  • IP Κάμερες ασφαλείας

Κάμερες IP (δικτύου) για συστήματα ασφαλείας, με στόχο τη ζωντανή παρακολούθηση και την καταγραφή, με δυνατότητα zoom και κατά την αναπαραγωγή. Οι κάμερες αυτές μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε χώρο (εσωτερικό και εξωτερικό) και είναι όλων των μεγεθών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε θερμαινόμενα κουτιά (enclosures) για ειδικές συνθήκες, dome οροφής κλπ. Η ανάλυσή τους φτάνει πολλά megapixels.

 

  • CCTV

Με τον όρο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (Closed Circuit TV System) όπως χρησιμοποιείται ευρέως για παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας, εννοούμε κάθε σύστημα που χρησιμοποιεί κάμερες για λήψη εικόνων, οι οποίες μεταφέρονται σε μία οθόνη (Monitor) και καταγράφονται είτε σε μαγνητοσκόπιο (Video Recorder) είτε σε Συσκευή Ψηφιακής Καταγραφής (Digital Video Recorder). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεταβίβασης της εικόνας σε απομακρυσμένο σταθμό ελέγχου, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα.

 

  • Δικτυακά καταγραφικά συστήματα (Digital Video Recorder)

Δικτυακά συστήματα για την καταγραφή εικόνας και ήχου. Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές για καταγραφή από αμιγώς IP κάμερες καθώς και συμβατικές αναλογικές κάμερες. Με αυτό τον τρόπο, καταγράφουμε μέσω δικτύου το σήμα, η ζωντανή εποπτεία γίνεται από απλές VGA οθόνες και το playback μπορεί να γίνει από οπουδήποτε στο δίκτυο ή από το internet.