Αποστολή Sms

Αποστολή μηνυμάτων SMS

Η αποστολή SMS είναι μια τακτική η οποία ξεκίνησε από τα προσωπικά κινητά και έγινε ευρέως γνωστή για την ευκολία, την αποδοτικότητα, την αμεσότητα αλλά και την οικονομία που προσφέρει. Από απλή πληροφόρηση περάσαμε στην καθιέρωση αποστολής μηνυμάτων για εορτές και ευχές, αλλά και σιωπηρής επικοινωνίας.

 Καθώς όμως ο όγκος της πληροφορίας αυξάνεται ακόμα και αυτό το κανάλι χρειάζεται  διαφορετική διαχείριση. Έτσι λοιπόν φτάνουμε στη μαζική αποστολή SMS η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από εφαρμογή στον υπολογιστή μας ή με εφαρμογή στο διαδίκτυο. Το κέρδος μιας τέτοιας αποστολής είναι η ενημέρωση η οποία επιστρέφει. Δεδομένα ποικίλα και ικανά να μας πληροφορήσουν για την αποδοτικότητα της δράσης μας. Έτσι λοιπόν μπορούμε να μάθουμε ποιοι το έλαβαν και ποιοι όχι, ή να το ετοιμάσουμε την Κυριακή το βράδυ και αυτό να αποσταλεί την Δευτέρα το πρωί ενώ εμείς θα είμαστε στην εργασία μας, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα όμως της όλης εργασίας είναι ότι μπορούμε να έχουμε προσωποποιημένα μηνύματα, δηλαδή να μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα το οποία να έχει προσωπικά στοιχεία του παραλήπτη όπως το μικρό του όνομα πχ. Αγαπητέ κ. Γιώργο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που είσαστε πελάτης μας.  Βλέπουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε μηνύματα τα οποία να φαίνονται ότι έχουν γραφτεί για τον καθένα ξεχωριστά. Αυτό αμέσως μας δίνει ένα έξτρα ατού για να διαβαστεί το μήνυμα αλλά και να έχουμε καλύτερα σχόλια για αυτό.

Κυρίως τέτοιου είδους εφαρμογές για διαχείριση αποστολής μηνυμάτων χρειάζονται οι επιχειρήσεις αλλά και σύλλογοι, ακόμα πολιτικοί και πολιτευτές αλλά και άλλες ομάδες οι οποίες κινούνται σε πολλά και ετερογενή target groups.

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία του αποστολής μηνυμάτων SMS  για:

  • την καθημερινή διαφήμιση της επιχείρησής σας ενημερώνοντας τους πελάτες σας για τις προσφορές σας
  • την καθημερινή ενημέρωση των πελατών σας / συνδρομητών σας
  • την υπενθύμιση εκκρεμοτήτων των πελατών σας
  • ή απλά γιατί θέλετε να επικοινωνήσετε ΓΡΗΓΟΡΑ – ΑΠΛΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ !!!

 

Η επικοινωνία με SMS είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος επικοινωνίας.Έρευνα του hipcricket έδειξε τα εξής:

  • Το 57% όσων ρωτήθηκαν, απάντησε πως θα ενδιαφέρονταν να μπουν σε ένα SMS πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών
  • To 80% απάντησε πως δεν έχουν λάβει ποτέ SMS Marketing μήνυμα
  • Το 90% αυτών που έχουν πάρει μέρος σε SMS πρόγραμμα ανταμοιβής, αισθάνονται πως έχουν κερδίσει.


Τι λένε οι παραλήπτες  SMS μηνυμάτων;

  • Το 94% των SMS μηνυμάτων τα βλέπουν
  • Το 62% των SMS μηνυμάτ! ων τα θυμούνται!
  • Το 22% των μηνυμάτων που περιέχουν αξία (πχ. κάποια έκπτωση, προσφορά ή χρήσιμη πληροφορία), τα προωθούν και σε άλλους!


SMS επικοινωνία = Εγγυημένη επιτυχία